diumenge, 12 d’abril del 2009


Acabo de editar el audio del programa de Ràdio 9
(radio autonómica valenciana) sobre el ALPI:




El pasado sábado 11 de abril de 2009, Ràdio 9 se sumaba al homenaje a Tomás Navarro Tomás (TNT), dentro del programa "El jardí de les delícies", dirigido por Amàlia Garrigós, con la colaboración de Félix Duart (periodista en prácticas). Era Sábado Santo, un día antes del evento, de tal forma que esta radio ha sido pionera en la conmemoración de tal evento.
Dos días antes, Duart y yo mismo conseguimos dos entrevistas en exclusiva: la hija de TNT, Joaquina Navarro Guirao, que vive en Easthampton (EUA), y David Heap (autor de http://www.alpi.ca/), desde el Canadá.

En este vídeo (realmente es un audio de radio) se puede oír parte de las entrevistas. Además, me desplacé a Ràdio 9 para participar en este homenaje improvisado. Os adjunto la foto amabilidad de Félix Duart....





3 comentaris:

  1. Magnífic treball, Vicent. Endavant amb la tasca de difusió!

    ResponElimina
  2. Més que magnífic, és un treball impressionant. Jo ja ho he reenviat als coneguts. Per cert, Amàlia i tu eixiu molt bé en la foto.

    ResponElimina
  3. Gràcies, això són amics, i la resta, bovades... Certament, Amàlia anava molt guapa. I jo, "con estos pelos", vull dir, sense cabell, calb, què hi farem, sóc com la llengua, que canvia i no sabem per què... VGP

    ResponElimina